quina d'aqueixes sóc?

quina d'aqueixes sóc?

llet - desaveseu-vos-en

dijous

Aquest xiquet en sap bon tros

Aquest xicot en sap un ou.


[Per als qui no comprengueu prou bé l’americà — (i m’hi jugaria, badocs, que molts de vosaltres compreneu si fa no fa xarnec, quan el xarnec no serveix de res al món, i l’americà el sap tothom amb una mica de lletra) — us en faré cinc cèntims (resumits al bessó més sucós).]


—Si us demanàveu per què no piulava gaire darrerement, us haig de dir que feina rai a tancar’m i a cuirassar’m dins casa meua. Car és palès que s’atansen, que són a frec d’heure’m (i d’heure-us!), i faig el que puc per a embarricadar’m contra la carxena imminent. Un altra fusta i un altre clau, si us plau…! Aquesta contrada ha estada envaïda. Sacrificada als fanocs cristians per tal que els pocs molt rics puguin continuar omplint les caixes. Quin fàstic, vós. Em pensava que la primera esmena a la constitució garantia la llibertat de religió. Vaig gaire errar de pensar doncs que també garanteix la llibertat de no tindre’n cap…?! Si tinc raó, per què collons he d’anar patint aquesta merda d’opressió religiosa…? Per què les merdegades cregudes per una religió específica, hom me les fa empassar amb embut i hom em força velis-nolis a empassar-me-les totes i senceres…?


Això de les dretes religioses només és un estratagema de control. No saben com fer-s’ho per dominar la vida de tothom. D’ací aquesta repel·lent prohibició contra l’avortament a Dakota del Sud. Cal que algú els porti als tribunals perquè amb això trepitgen els drets garantits per la primera esmena. Tot el raonament per a bandejar l’avortament és basat en fades i carrinclones credulitats religioses… “La bíblia diu…, déu no vol…” Per tant tothom s’ha de quedar sense avortament, perquè la púrria religiosa ho considera un assassinat. I tanmateix, pel fet que això de la bíblia jo no ho veig sinó com un llibret de riure, un antic intent de controlar la gent, per què collons m’haurien de castigar ni fer-m’hi creure…? Els moros bé creuen que les dones han d’anar tapades en públic. Per què no obliguen doncs tothom a seguir aquest manament? I els jueus no poden menjar res que no sigui així o aixà, per què no ens obliguen doncs a seguir aqueixes “lleis” també…? Doncs perquè aqueixes obligacions no es basen en la cristiana, ve-t’ho la putamare perquè no, no es basen en la religió paràsita que es cruspeix la vida de cada americà, tant si pertany a aqueixa religió com si no.


No crec pas que l’avortament sigui cap mena d’assassinat. I perquè cap capdecony ignorant ho vulgui, ja haig de portar un fetus nou mesos dins meu? On anem? Haurem de posar cada prenyada sota canó, per tal d’assegurar’ns que acaba deslliurant? I llavors què. Com ara. Tantost el fetus cony enfora, totdéu fot el camp. Ja t’arreglaràs, malaputa. I si llavors aquest fetus no-volgut creix tanmateix i esdevé un assassí, què? Doncs que els mateixos que tant en volgueren la vida, en demanaran tan bojalment la mort a mans de l’estat. Quins bocins de cagalló. Si aqueixos fanocs volen tindre lleis addicionals que restringeixin la llibertat, que se les cuinin i se les apliquin dins de llurs esglésies. I ens deixin els altres en pau. No me les endinyeu a mi, les vostres prohibicions. Crec tant en els vostres déus com en els donyets dels boscs i les paitides de la font. A part que la constitució em dóna la raó. Si els religiosos no voleu tindre avortaments, doncs no en tingueu. Si no voleu veure certes pel·lícules, doncs no les guaiteu. Si penseu que certa gent (els lolites, per exemple) són immorals, doncs no us hi associeu. De fet, si us plau, sobretot no us associeu amb mi. De fet, foteu el camp lluny de mi i tan remotament com pugueu. A fotre la mà a l’altra punta de món!


Psicòpates cristians, encara burxant, més i més. Ara teniu aquell budell podrit d’Alito a la cort suprema, el xuclapalters agraint bavosament l’extremadreta religiosa per haver’l dut a la cort. Ja ens heu ben fotuts!


Ens farciran amb embuts amb llurs creences de boig. Per això vaig reforçant la casa, perquè aqueixos psicòtics menja-cervells ja són ben a prop, estirant els braços a mig corrompre, ensenyant la ferramenta pudent, a poc a poc atansant-se’m. Ara sóc jo qui construeix un refugi cuirassat. Pintaré fora amb lletres grosses que dins hi viu algú encara viu. Així els no-zombis sabran que hom s’hi pot aixoplugar, abans no els agafin i els xuclin el cervell i dins el crani no hi deixin sinó cendra. Un refugi contra el fanatisme, un petita secreta utopia casolana. I ací podrem flastomar tant com voldrem. I podrem veure-hi tanta de pel·lícula de cardar i riure com voldrem. I beurem tanta de cervesa com ens rotarà, i cardarem tant com ens la bufarà (cardarem analment, si així ens passa pels collons), potser fins i tot fumarem haixix, ui, quin pecat, i escoltarem rock que preï en Satanàs, i cançons tan malignes de rap (i en menjarem amb samfaina), si volem, i tenim dret a fer-ho, collons. El dret que ens dóna la constitució. Potser anirem a pèl i admirarem els nostres tatuatges. I hi convidarem lolites i els deixarem que cardin enmig de la cuina. Potser en celebrarem matrimonis a la saleta. Ah, quina timba de malamort no serà casa nostra! Cuirassada contra els zombis opressors… Tret que em cal anar ràpid, perquè els dolents malcolgats s’atansen. Ja en puc sentir el mastegar, mosseguen i s’empassen cervells…——————————————
[I ara afegim-hi, en la mateixa vena tràgico-còmica, dues escaients notetes al marge.]


L’estataüt de la pikhaó.Es veu que el c-i-u i el partit de la pikhaó estan tenint exactament l’estataüt que els convé. Un estataüt de putrefacció merdosa. C-i-u i Fiudad’anos de cagaluna, doncs, mateix combat — i mateix partit.


Les galtes de tres o quatre pams del Mas espardenyoles, les del Duran i Salamanka (aquell sinistre datpelsac home del sac), i les del pusil·lànime Putadella i les del llepaculets Franfisco carreres galopant cap al feixisme, més les galtes de la resta del xanguet fètid de la pikhaó, es veuen totes enrojolades de felicitat — o potser és perquè s’engargussen amb el cagalló de llurs maneres xarnegues de parlar.


Aquest estataüt (de la carronya espardenyola dintre) que se’l fotin per l’embut per on caguen — el mateix forat, evidentment, pel que mengen — oh, miratges del monstruós!


El platdemerda de l-ohs Fiutad’anos de Cagaluna, i c-i-u (i això de c-i-u deu voler dir el començament en xarnec de l’altre nom del mateix partit de f-i-u-tad’anos de cagaluna), es poden fotre aquest plat o aquest taüt pel forat jussà o pel de la carota de datspelcul que foten. Tant hi fa. I que bon profit els faço, i que els dugo — ep, si pot ésser — al més aviat a l’infern. Això de fiutad’anos és ben clar. No vol dir, això d’anos, forats del cul en xarnec…? Només cal veure’ls la cara que foten, desgraciats, per adonar’s que són uns datspelcul — i ara s’anuncien als quatre-cents mil vents amb aquest nom vomitiu de fiutad’anos…!


Ecs! Com ens triga la falç que s’endugo tot aquest jull corromput, i com ens triga la flama que ho dugo tot al no-res definitiu!
El partit feixista del Camps de la mort no vol que d’allí on es caga se’n digui país provincià.I té tota la raó. Maleït feixista, per una que n’endevina! País provincià (o probinfiano, en la seua llengua), llengua probinfiana, comuna probinfiana…, tot això al cossi de la merdegaó.


______________________Wondering why I haven't written in some time? Why my persistent rantings regarding the wrongs in society have slowed to a mere trickle? Well it's simple, I have been busy boarding myself up inside my apartment. They are coming for me (and for you, too!) and I'm doing my best to barricade myself against the coming onslaught. Someone pass me another nail! This country has officially been taken over. Sacrificed to the christian fanatics so that a few very rich people can continue to line their coffers. Its revolting. Doesn't the first amendment to the Constitution guarantee freedom of religion? Can I go so far as to say that it therefore ALSO guarantees freedom FROM religion? So why am I being subjected to religious oppression? Why are the religious beliefs of a specific religion being shoved down my throat and why am I being forced to comply? The purpose of the religious right is to control you. They are desperate to control the lives of other human beings. Hence the sickening abortion ban in South Dakota. Someone should sue on the grounds that this "ban" infringes on their first amendment rights. The entire reasoning for outlawing abortion is based on religious beliefs.... God doesn't want abortion, it's taking a human life, it says so in the Bible. Therefore everyone in the country should be denied an abortion because it's considered murder by religious individuals. HOWEVER...since I consider the Bible to be a work of fiction, an early attempt by man to control society, why should I be punished and subject to these same beliefs? Muslims believe that women should wear the head dress when in public. Why don't we enforce THIS upon all of society? The Jews believe all food should be kosher in order to eat it, do we enforce these "laws" upon the rest of society? Of course not, these laws are not based on CHRISTIANITY, the religion that has taken over the lives of every American citizen, whether YOU follow that religion or not. I don't believe abortion is murder. Should I be forced to carry a baby for nine months because some yahoo wants me to? Should pregnant women be tied down for nine months and held at gunpoint to ensure that that fetus is delivered? Seems like it's coming to that, doesn't it? Yet as soon as that fetus is delivered, the room clears out. The screaming anti-abortion oppressors are gone, the people who claimed to care so much about the welfare of that fetus have mysteriously disappeared into the night. Sayonara, their job is done. But if that fetus, which they desperately fought so hard for to MAKE SURE it was given "life," grows up and kills someone, then these SAME PEOPLE will make sure that this LIFE is taken by the State. Go figure. If these christian fanatics wish to pass laws that restrict the rights of individuals, then pass them within their churches. Make it illegal, within the church, for a christian believer to have an abortion. Don't press your beliefs upon me, who no more believes in christianity than I do the tooth fairy. This is inherently unfair and also restricted IN THE CONSTITUTION!!! If the religious right believes abortion is wrong, DON'T HAVE ONE. If they believe certain movies or television shows are immoral, DON'T WATCH THEM. If they think certain people are immoral, DON'T ASSOCIATE WITH THEM. Please, don't associate with me. In fact, stay the fuck away from me. But don't press your religious beliefs upon those who don't believe! But this won't happen. More and more of our rights will be taken away to appease these psychotic christians. This week, Samuel Alito sent "thank you" notes to all the reich-wing christian groups (such as Dobson's Focus On The Family) who "helped get him elected" and he promised to "keep them in mind" in the future. We are fucked. These christian maniacs have succeeded in taking over our country and we are soon going to see many of our rights restricted to comply with their crazy, oppressive beliefs. So I continue to nail my doors shut and board up my windows, cuz those brain eaters are out there, arms outstretched, slowly coming for me. I paint ALIVE INSIDE on the side of my building so other sensible minded non-zombies know where they can run in an emergency without fear of having their brain sucked from their skull. I am building a bunker, I guess. A bunker against christian fanaticism. In here, in my little secular utopia, I will curse all I want, watch all the porn I want. I will drink when I want and have all the sex I want (even ANAL SEX if the mood so strikes me). Maybe I'll even smoke some pot. I will listen to malicious rap music and satan worshiping rock cuz it's my FUCKING RIGHT to listen to it. I will walk around naked and admire my numerous tattoos. I will invite over my gay friends and let them makeout in my kitchen. Maybe I'll even hold a marriage ceremony for them in my living room. A real den of iniquity, that's what I'm gonna run over here, safely boarded up from the outside world. In here there IS no oppression. But I have to work fast, cuz the religious crazies are out there right now, I can hear the sound of brains being eaten. CHOMP CHOMP CHOMP. There is a church across the street and today the congregational zombies stood outside, in the rain, with their anti-abortion signs. They sing and chant and scream at passerbys. So I turn up my Sex Pistols CD and hammer faster. God Save the Queen.

carallot:

La meva foto
Under the speckled canopy / Where, along the autumnal whisper / Of fair weather, I walked, / The enkindled persimmon, / And then the flaming chestnut, / The imploded acorn, fell… /.../.../ My eyes, and nose, and ears, / And tongue, and skin, in joy / Praised such fragile perfection. .../.../

tot llegint-lo llença un crit i cau mig estabornit

tot llegint-lo llença un crit i cau mig estabornit

fet: